O nama.

Regionalni lider u razvoju i implementaciji softvera za podršku poslovanju.

KO SMO MI?

Firmu Moja Kasa osnovali smo 2021. godine sa ciljem da korisnicima fiksalnih kasa omogućimo da na što jednostavniji način uspešno nastave svoje poslovanje a u skladu sa novitetima koje je propisala Poreska uprava. Za kratko vreme smo od male firme sa tek nekoliko zaposlenih porasli u kompaniju koja broji više od 10.000 zadovoljnih korisnika. Partnerstva sa bankama i distributerima omogućila su nam da našim proizvodima pokrijemo celokupnu teritoriju Srbije.

U sklopu poslovanja pored Fiskalne aplikacije Moja Kasa u ponudi imamo aplikaciju Octopos široko poznatu klijentima koji se bave ugostiteljstvom i maloprodajom. Od 2013. godine Octopos softver nudimo u SaaS verziji, čime ostavrujemo veliki porast broja korisnika i izlaz na svetsko tržište. Trenutno Octopos ima preko 1000 referenci od kojih izdvajemo: Narodni muzej, Kalemegdanska terasa, Novak, Legat, Tri Šešira, Boutique, Kafeterija, Splav Suvenir, Splav Amfora, Nacionalna klasa, Leto, Bela Reka, Go Sushi, Planet win 365, Meridian, Lafayette, Pastis, Hype, i mnogi drugi.

Moja kasa aplikacija je softversko rešenje koje se koristi za brzo izdavanje fiskalnih računa u skladu sa zakonskim propisima o fiskalizaciji. Naša kasa radi na Android operativnom sistemu i može se instalirati na različite uređaje, poput tableta i pametnih telefona.

Korišćenje Moja kasa fiskalne kase donosi brojne prednosti za poslovanje. Kasa je vrlo jednostavna za korišćenje i nudi intuitivan interfejs, što znači da ne zahteva specijalna znanja ili veštine za njeno korišćenje. Kasu je moguće prilagoditi  različitim vrstama poslovanja. Takođe se može lako integrisati sa drugim poslovnim softverskim rešenjima koje možda već koristite. Kasa omogućava evidenciju u realnom vremenu, što znači da su vam podaci o izdatim računima dostupni u svakom trenutku za lakše praćenje poslovanja.

Octopos je program za ugostiteljstvo koji se sastoji od brojnih modula. Na raspolaganju su Vam moduli kao što su robno-materijalno poslovanje, finansijsko poslovanje, dostava, loyalty, naručivanje preko telefona i brojni drugi. Godine iskustva i veliki broj klijenata garantuje pouzdanost i kvalitet ovog rešenja. Povećajte efikasnost u Vašem radu korišćenjem našeg softvera.

Korišćenjem našeg Android modula na mobilnom telefonu ili platnom terminalu Catles 1000 konobari će imati više vremena da se posvete gostima, naručivanje, naplata kešom ili karticom I izdavanje računa će biti daleko efikasnije i tako ćete povećati produktivnost u Vašem lokalu. Vlasnici lokala u svakom momentu mogu pratiti poslovanje preko teleofna i na taj način imati uvid u finansijko i robno poslovanje kao I uvid u stanje pazara koje je sada na samo jedan klik od Vas.

Octopos modul za maloprodaju Vam daje mogućnost vođenja maloprodajnog objekta sa svim neophodnim funkcijama kao što su: KEPU knjiga, lager lista, nivelacije, korišćenje više magacina, email obaveštenja za minimalne zalihe i dr.

Ukoliko imate više radnji naš softver Vam omogućava da sve radnje sinhronizuju promet u realnom vremenu i na taj način imate uvid u kompletno poslovanje centralizovano. Svaka radnja može raditi i u offline režimu (bez internet konecije) i u trenutku kada ostvari konekciju će preneti sve podatke automatski bez intervencije korisnika.

Octopos integriše kontrolu pristupa sa ulaznim rampama i barijerama. Na jednostavan način možete definisati grupe, članove ili prodavati ulaznice koje imaju otvoren pristup u određenom terminu.

Ovaj modul je pogodan za sportske objekte, teretane, muzeje. Koristi RFID kartice za identifikaciju i može biti integrisan sa različitim vrstama čitača na barijerama i vratima kao što su Barcode, RFID, QR code.

Osnovni podaci

Puni naziv: Moja Kasa DOO Beograd
Adresa: Sokobanjska 1a
Matični broj: 21721247
PIB: 112696424
Tekući računi:
105-0000002434435-48 AIK Banka

MOJA KASA
SIGURNO. POUZDANO. JEDNOSTAVNO.

„U kompaniji Moja Kasa, dobio sam sve na jednom mestu za svoj biznis. Sjajne savete i profesionalan
pristup. Od kada sam uveo Moja Kasa fiskalnu aplikaciju i Cloud web platformu, postigli smo bržu i precizniju naplatu, a ja u svakom trenutku imam uvid u podatke!“