Unos proizvoda.

Unos podataka omogućen je na dva načina, pojedinačnim unosom ili unosom putem excel tabele. Vaše proizvode vrlo jednostavnim popunjavanjem definisane excel tabele koju povlačite sa Cloud-a, možete jednim klikom uneti u kasu (kao što je prikazano u klipu) bez obzira da li vaše poslovanje podrazumeva jedan ili više proizvoda, kasa omogućava neograničen broj proizvoda. Na isti način možete u kasi registrovati i vaše stalne kupce. Proizvode i kupce takođe možete unositi i pojedinačno kroz formu koja vam je detaljno objašnjenja u našem Korisničkom uputstvu.

Uloge korisnika i privilegije.

Korišćenjem našeg Cloud Web portala imate potpunu kontrolu nad aktivnostima u kasi i vašim zaposlenima.

Kreiranje uloga podrazumeva dodeljivanje i ograničavanje prava određene kategorije zaposlenog u okviru kompanije. Uloga može podrazumevati mendžersku pozicu, poziciju prodavca, poziciju kontrolora ili poziciju koja je definisana u okviru vašeg poslovanja. U opciji korisnici definišu se nosioci uloge koja je ranije definisana. Korisnicima dodeljujete njihove podatke za logovanje na kasu i korišćenje privilegija kase koje ste im vi dodelili u okviru njihove uloge. Na taj način ćete u svakom momentu kroz izveštaje moći da ispratite efikasnos svojih zaposlenih i ispratiti rad po smenama, reonima, izdatim računima, itd.

Izveštaji.

Izveštaji u okviru Cloud Web portala daju vam kompletan uvid u rad kase. Izveštaje možete izvlačiti po:

  • Izdatim računima – Pretraga po tipu računa, korisniku, lokaciji, datumu i vremenu. Preuzimanje Excel tabele sa podacima, slanje direktno na e-mail.
  • Prodatim artiklima – Moguće je videti proizvode koji su se nalazili na računima, njihova šifra, količina, pojedinačan iznos i ukupan iznos.
  • Načinima plaćanja – Moguće je videti vrste naplate za odabran period.
  • PDV-u – Moguće je videti ukupan pdv za odabrani period.
  • Finansije – Moguće je videti saldo prodaje u zadatom periodu.

FISKALNA KASA
NA TVOM DLANU.